Vyhľadávanie


Kontakt

Vestiaren-simonett

0948 608 884

E-mail: vesticasimca@gmail.com

Aztécky horoskop

 


Aztécky horoskop má vyše dvetisíc rokov a dodnes nestratil aktuálnosť. Umožňuje pomocou veľmi jednoduchých výpočtov získať predpoveď na najbližšiu budúcnosť prostredníctvom deviatich figúr "okrídleného hada".  
Ak chcete získať predpoveď, musíte zrátať všetky čísla dátumu svojho narodenia (napr. 2.1.1964: 2+1+1+9+6+4=23=2+3=5) a dňa, v ktorom sa veštba uskutočňuje (napr. 10.3.2002:1+0+3+2+0+0+2=8) a nakoniec spočítajte obe čísla (5+8=13). Ak Vám vyjde číslo dvojciferné ako v tomto prípade 13, musíte ho znovu spočítať (1+3=4). Získate tak číslo figúry, ktorá Vám ukáže "prognózu" na najbližšie obdobie, čo je v tomto prípade Trstina. Táto veštba sa nemá opakovať skôr, ako raz za mesiac.

1 - KROKODÍL 
Ak konečný súčet všetkých čísel je 1 alebo 10, prežívate magické chvíle. Je to jedno z najšťastnejších období vo vašom živote, najbližší čas bude bohatý na lásku, stretnutia, radosť, veselú náladu, početnú spoločnosť. Chvíle pohody nastanú aj pre stálych partnerov, ktorí objavia novú krásu spolužitia.

2 - KOZA 
Znamená moment vyčkávania, pozastavenia sa. Tak, ako sa niekedy koza pozastaví v behu, aby si z výšky prezrela okolie, tak tí, ktorí získali toto číslo, musia sa na chvíľu pozastaviť nad tým, čo doteraz dosiahli. Prestávka im pomôže uvedomiť si fakty a nabrať energiu. Môžu obdržať cenné správy, týkajúce sa financií a práce.

3 - VODA 
Voda je symbolom veľmi pozitívnym. Znamená očistenie a pretrhnutie všetkých búrkových mrakov, ktoré sa zbehli nad vaším osudom. Radosť, šťastie, cit... to všetko by sa malo rozvíjať. Využite túto priaznivú situáciu a skúste ju prežiť čo najlplnšie. Ak sa objavia chvíle neporozumenia, rýchlo pominú. Šťastie v láske však nebude sprevádzať dobrá situácia v práci; na prácu to nie je najvhodnejšie obdobie.

4 - TRSTINA 
Tento symbol možno interpretovať ako sklon uzatvárať sa do seba, často označuje charakter túžiaci po samote, po živote v spomienkach, osobe upadajúcej do depresií ak sa čosi nevyvíja podľa jej predstáv. Trstina je však aj symbolom nepoddávania sa, nepodliehania ranám osudu, schopnosť čeliť tomu, čo čas prináša. Vaša najbližšia budúcnosť sa črtá v ružových farbách, vyžaduje si však silnú vôľu a chuť do života.

5 - OCELOT 
Neveľký lesný dravec je symbolom vašej najbližšej budúcnosti; bystrý, životaschopný, obratný. Môžete počítať s obdobím bohatým na rôzne možnosti v práci či v podnikaní. V citovej sfére budú prebiehať vydarené stretnutia a prejavy priazne, ktoré sa môžu zmeniť v trvalé zväzky.

6 - SUP 
Komplikovaný symbol, i keď nie jednoznačne negatívny, pretože väčšinu prekážok, ktorá je pred vami, môžete prekonať. Ak máte pocit uzavretia a zdá sa vám nemožné prekonať múr, všetko sa stratí, ak si uvedomíte svoje značné možnosti. Tieto sú niekedy tlmené vaším aktuálnym citovým zväzkom, ale pokus o možno malú, ale vítanú zmenu v prístupe bude iste prínosom.

7 - VIETOR 
Symbol meniaceho sa počasia. Búrka, cyklón, tajfún, alebo len záchvev nového? Nachádzate konkrétne zmeny vo vašom živote. I keď sa na obzore objavia mraky, určite ich nebude tak veľa, aby zastreli možnosť logického myslenia. Cit, aký vám dáva partner, či priatelia, vám pomôže prejsť víťazne i menej šťastnými chvíľami. Pozorujte, odkiaľ fúka vietor. 

8 - OHEŇ 
Znamená silu, vitalitu, čin. Čas, v ktorom musíte vziať svoj osud do rúk a formovať ho podľa vašej vôle, očakávaní a túžob. Máte veľkú silu, preto ju bez obáv použite. Na svoju najbližšiu budúcnosť sa pozerajte pokojne a s dôverou, nestrácajte čas váhaním.

9 - DÁŽĎ 
Dážď sa v staroveku vždy považoval za šťastie a starostlivosť Bohov. Deviatka je najšťastnejším číslom aztéckych symbolov; veští obdobie zberu plodov, práce, ktorú ste vynaložili nedávno na cieľ pre vás dôležitých skutočností. Uvedomte si, že ste v znamení dobrého osudu. Nadišla chvíľa odvahy, predovšetkým v láske.